VDR landingspage

;

Werk je om te leven? Leef je om te werken? Of is er een andere optie?

Jazeker, die is er! Kijk maar eens door de bril van waarde.

Heb je een baan, dan ben je werknemer. Da’s de gangbare term. Maar je bent ook arbeidgever. Je geeft en levert waarde – die alleen jij op jouw manier kunt leveren.

Heb je mensen in dienst, dan ben je werkgever. Maar je bent ook arbeidnemer. Daartoe verstrek je tegenwaarde in de vorm van salaris en zo.

Maar nu komt-ie: samen creëer je meer. En die match, die balans, die vinden wij bij Balans heel erg belangrijk. Waardegedreven arbeidsbemiddeling, oftewel “value-driven recruitment", noemen we dat. Het drijft onze dienstverlening aan onze kandidaten en opdrachtgevers

Laat je inspireren door een andere kijk op werk en waarde

Ben jij een vakprofessional of geef je leiding? Vind je waarde en waarden in je werk ook zo belangrijk? Denk je vaker na over zingeving, geluk en ontwikkeling? Wil je je medewerkers (en jezelf) op de juiste plek en in hun kracht zetten? Dan hebben we iets voor jou dat je vast zal interesseren! Download hier beneden het whitepaper over value-driven recruitment en wat het betekent voor jou. Het is gratis. Je hoeft alleen maar even je emailadres achter te laten, zodat we je de downloadlink kunnen sturen. We gaan je niet spammen, beloofd.

Whitepaper aanvraag

Laat je inspireren door een andere kijk op werk en waarde. Download hier het whitepaper over value-driven recruitment en wat het betekent voor jou.

Waarom?

Waarom doen we dit? Omdat Balans mensen helpt om werk te maken van hun dromen. Omdat we het belangrijk vinden dat mensen zoals jij zoveel mogelijk waarde uit hun werk halen. Omdat we het belangrijk vinden dat arbeidgevers en arbeidnemers zoveel mogelijk voor elkaar betekenen. Voor de één is werk maken van een droom een sensationeel bucket list-ding doen. Voor een ander is het een loopbaanstap maken die bijdraagt aan een gelukkig gezinsleven. En een organisatie droomt naast goede resultaten ook van duurzame impact. Kortom, samen zoeken naar waarde die er écht toe doet. Dat is de match tussen mens, werk en toegevoegde waarde.

De Dag van de Arbeid: Waardering op de werkvloer

Wat begon als een dag vol protesten is omgezet in een dag vol festiviteiten en plezier. De Dag van de Arbeid is een dag die van origine gebruikt werd door de werknemer, of arbeidgever, om diens werkomstandigheden aan de kaart te stellen. Tegenwoordig zijn die zo verbeterd dat dergelijke protesten niet meer nodig zijn, maar toch is deze dag zeker niet overbodig geworden.

lees meer

Wat als we werk nou eens anders bekijken?

Volgens het Van Dale woordenboek is werken: “betaalde arbeid verrichten, een beroep uitoefenen”. Een werkgever heeft werk, een werknemer doet werk – het is een functionele transactie. Inmiddels zijn we meer digi en meer flex geworden (al heeft dat weinig veranderd aan het fileleed). De arbeidsmarkt staat onder spanning, want er is meer werk dan menskracht. Banen veranderen, verdwijnen en verschijnen. Blijven we hangen in het klassieke concept van werk? Of ziet de toekomst er anders uit? Wat Balans betreft wel.

lees meer